Olen huomannut että jostain syystä askartelushoppailuni ajoittuvat rykelmiin, eli istun pari päivää kyttäämässä ebayssä, löydän uusia leimasinvalmistajia/kauppoja tai vastustamattomia tarjouksia kävelee vastaan. Tässä joitain edellisen hurauksen jäljiltä:

  Useampi tilaus Alotalta ja osa kimppatilatuista Magnolioista (hukutin osan, mutta löytyihän ne tänään, eivät vaan kuvaan ehtineet) ja pari huudettua leimasinta ja toiselta myyjältä sizzixiä. Matkalla on vielä Belloja,(osuin kauppaan juuri kun oli ilmainen maailmanlaajuinen postitus-siis pakko tehdä tilaus ;) ), pari art impressonia ja muuta pientä..

1722992.jpg

Niin ja siltä Jämsän Papuruksen reissulta tarttui mukaan kaikenlaista, tästä osa saalista, lisäksi ostin ainakin cuttlebugin uusia foldereita yhden tuliaisiksi, leimasinsetin ja magneettilevyä

1722995.jpg

Ja sitten lisää Promarkkereita, näihin olen nyt ihastunut kovasti, toinen lemppariväritystavoista ehdottomasti! Nämä uudet sävyt ihania, kunhan oppii uuden väritystyylin vielä.

1723010.jpg

Ja sitten se toinen lemppari, eli INKTENSE-värit. Näitä omistin ennestään 24kpl setin ja nyt on Suomalaisessa kirjakaupassa tarjouksessa (35€) tuo uusien värien setti, joten se oli haettava. Ja kannatti! Todella ihania, kirkkaita, voimakkaita ja upeita värisävyjä! Näihin rakastuin taas uudelleen :) Tein samantien värikartan, näiden väri muuttuu voimakkaasti kasteltaessa, joten tuo kartta on tosi kätevä! Tein myös melko työn tehdessäni niille word-tiedoston jossa värien nimet "oikeassa järjestyksessä" kun en löytänyt fiksua listaa mistään netistä, joten jos jollakulla tarvetta sille, pistä meili niin saat paluupostina tiedoston.

1722998.jpg

1723001.jpg

1722999.jpg

Tässä värikartta lähempää. Tässä siis kaikki 72 väriä (pari kynää oli kateissa tätä tehdessä) Vähän tumma kuva, ovat tosi voimakkaita värejä. Noista väritystekniikoista... En kummoinen guru ole mutta voin jotain laittaa