Pitäisi alkaa enemmän esittelemään valmiita tuotoksia eikä vaan aina näitä materiaalihankintoja.. Mutta tässä viimeisimmän shoppailun tuloksia, ebaystä kaikki, vaikkakin parilta eri myyjältä. 1034404.jpg

 Eli pari Stampin Up´n leimasinsettiä, tuota seaside scetches-settiä olen pitkään haikaillut, nyt sen sain kohtuulliseen hintaan (10€) eli alle 2€ leimasin. Juuri se syy miksi jenkeistä tulee suurin osa tarvikkeista tilattua, ne kun tulevat postikuluineenkin niin paljon edullisemmaksi. Toki kotimaisistakin kaupoista tulee osteltua, niissä ehdottomana etuna nopeat toimitukset ja luotettavuus.

 Tuo vauva-aiheinen on myös SU:n setti, baby firsts. Tätä ajattelin hyödyntää skräppäilyssä, kun on tuota perheenlisäystä tulossa. Näissä on aiheinakin eka hammas, kylpy, sana yms. Yksi tuosta kuvasta puuttuu kun sitä jo kiireesti testasin :)   Ylävasemmalla näkyy enkeli-leimasin joka tuli yhden setin mukana, muut leimat siihen kuuluen olivat erilaisia sanontoja, en niitä nyt laittanut kuvaan.

 Ja Cuttlekidsejä tuli kuusi settiä, tässä kuvassa pari :) Ihan niitä ei tullut mitä ajattelin, mutta suloisia nämäkin ovat.

 Lisäksi sain tosi edullisesti noita Color Boxin cat´s eye leimasintyynyjä queue-setteinä. Olen kovasti tykästynyt näihin, ja nyt on värivalikoima kasvanut kerralla reilusti. Laittelen näistä vielä tarkempaa kuvaa tuonne lempparityökaluihin.