Koska esikoinen ei ota syntyäkseen (LA 3.3) vaikka jo minun puolestani saisi tulla, käytän odottavan pitkäksi käyvää aikaa shoppailuun. Yksi lempimyyjistäni Ebayssä perusti nettikaupan ja on kyllä jo houkutellut pidemmän aikaa sähköpostiin tippuvilla tarjouskoodeilla. Noh, -30% tarjous jo edullisista tuotteista sai minut viimein sortumaan. Kyseinen kauppias postittaa flat rate-kuorilla, pakkaa ne täpösen täyteen (sähköpostilla voi kysyä vieläkö mahtuu jos haluaa) eikä merkkaa kuoreen täyttä arvoa (shhhhh..) näin siis tyyriimmätkin tilaukset (joita TIETENKÄÄN en koskaan tee) tulevat suoraan kotiin kulkematta tullin kautta :)

 Tilausten mukana on myös aina kaupanpäälisinä Jolee´s tarroja jotka ovat yksiä lemppareitani. Tässä edellinen tilaukseni:

1333126.jpg

Kovasti pidän noista leimoista, ne ovat ihanan SUURIA, minulla on joku ihmeen ihastus suuriin leimasimiin, en ymmärrä.. Samalla tuli tag-lehtiöitä, erivärisiä matting-kartonkeja vihkollinen ja Jolee´s tarroja melko läjä. Kuvasta puuttuu sellainen reikätyökalu. Nuo leimasinsetit melkein A4-kokoisia ja koko tämä lähetys postikuluineen tuli maksamaan 36€. Mielestäni todella kohtuullista!

Joten todella lämpimästi suosittelen Bargain Gardenia. Minä käytän maksuun aina paypalia. Tässä vielä kuva tuon tilauksen kaupanpäällisistä:

1333129.jpg

 

Ja tänään tein uuden tilauksen, nyt kaikista tuotteista saa lisäalennuksen (siis myös kaikista aletuotteista!) kun tilaus on yli 50 dollaria. Koodin saa sähköpostiin. Pakko oli tilata tuo Penny Blackin uusi leimasinsetti ja ihan vähän muutakin..Hauskoilta vaikuttivat myös tarrat joissa on toimivat ledivalot, tilasin muutaman johonkin kivaan projektiin. Se ainut huono puoli tuossa kaupassa on valikoiman kirjavuus, eli koska myyjä haluaa tarjota nimenomaan tarjouksia, ei suuria valikoimia per valmistaja yms. löydy. Mutta helposti minä ainakin sain taas kunnon tilauksen tehtyä..