Elän siinä toivossa että muutkin luovat ihmiset tunnistavat tämän ongelman: askarteluhuone on täysi katastrofialue. Tiedän kyllä (ja katkerana kadehdin) niitä jotka kykenevät säilyttämään kaikki aarteensa hyvässä järjestyksessä kauniisti asetelluissa laatikoissaan tms.

 Minä en kykene :)  Ja silti on pakko yrittää. Ihan käytännön syistä. On tosi turhauttavaa koittaa etsiä paperi-ja tarvikepinojen alta juuri sitä tiettyä leimasinta siihen korttiin jonka piti jo eilen olla postissa.. Ja koska kiitos äärettömän kärsivällisen ja ymmärtäväisen avokkeen olen saanut itselleni askarteluhuoneen, olisi kai oikeus ja kohtuus pitää ne loputtomat projektit pois keittiön pöydältä ja olohuoneen lattialta.     Näin siis teoriassa. Olen yrittänyt sitä järjestystä saada aikaiseksi jo vuoden (ok, kaks) ja kyllähän se VÄLILLÄ käväisee jonkin sortin kunnossa, mutta kohta taas on sen näköistä että ne siivousohjelman kaks naisihmistä kääntyis sihisten kannoillaan :)

Laittaisin kuvia jos kehtaisin.. Mutta nyt siis olen taas kerran päättänyt yrittää. Ja kun tarpeeksi kauan hokee sitä itselleen, ehkä jopa saa jotain aikaiseksi ;)  Periaatteessa löytyy kyllä tilaa, ja osiltaan hyviä ratkaisujakin, kun vain.. Joten ajattelin tällaisen julkisen tunnustuksen avittavan projektissa, ehkä tämä vielä tästä taklataan. Olishan se unelmaa kerrankin kun joku rakkaista sukulaisista tulee yllätyskäynnille, antaa oven tähänkin huoneeseen olla reteesti levällään... Vaikka johan nuo tietävät että täältä kaatuu tavarat päälle.. Sanokaa joku etten ole ainoa joka tämän asian kanssa taistelee!!?! Vertaistuki kunniaan :)

  Toiveikkaana aloitan tämän projektin enkä edes kuvittele pian saavani valmista, tarkoitus on kuitenkin maalailla parit huonekalut, ehkä vielä tapetoida yms. joten tämä projekti tulee venymään. Ehkä kuitenkin keksin matkan varrella säilytys-yms. ratkaisuja joista saattaa olla myös iloa muille, siksi kirjoittelen tästä jatkossakin. Jospa jo vuoden päästä olis huone jossa inspiraatio lähtee lentoon ja jonne voi surutta kutsua yllätysvieraita askartelemaan ja sräppäämään!

 Jospa nyt koittaisi vaikka tuon yhden pöydän saada tyhjäksi... *dramaattinen huokaus*