Osallistun mielelläni kaikenlaisiin haasteisiin ja arvontoihin, mutta myös erilaiset kilpailut ovat mielestäni inspiroivia. Ei niin ettäkö hampaat irvessä olisin palkintojen perässä, minusta vain on hauska osallistua ja ideoita usein syntyy kun on "pakko". Mutta kivaa tietenkin on jos vielä sattuu jotain kivaa voittamaan!

  Ajattelinkin että voisi pitää tällaista osiota jossa ilmoittelisi vastaantulleista kilpailuista, että muutkin huomaisivat osallistua! Ja jos joku muukin tietää kilpailuista, kerro ihmeessä kommentissa niin teen isomman ilmoituksen.

 Eli mikä tahansa askarteluun liittyvä kilpailu, kotimaassa tai ulkomailla

  Mutta jotta saadaan homma alkuun, pitää tietysti olla oma kilpailu!! Tällä kertaa vähän erilainen.. Eli, allaolevassa kortissa on kaksi kisua, luulisin että suurelle osalle tuttu...

 

JA VOITTAJAT OVAT LÖYTYNEET! :)

Lähimmäksi oikeinta vastausta pääsi Miijja, ja loppujen kesken arvoin toiseksi voittajaksi Piian :)

Kilpailukysymys kuuluu:

 kuka kuvassa on, ja miten kortti on tehty?

Vihje: kyse ei ole leimasta, kuvio on myös kohollaan...

ÄLÄ VASTAA KOMMENTTILAATIKKOON!! Laita vain kommentti että olet sähköpostin laittanut. Ja siis vastaus sähköpostilla minulle, aiheena kissakisa.osoite on:  

 cicilisko @suomi24.fi (kaikki yhteen)

Ensimmäinen oikein vastannut saa palkinnon, samoin kaikkien oikein vastanneiden kesken arvon toisen palkinnon. Kilpailuaikaa toukokuun loppuun :)

Palkinnoista laitan kuvia pian!

*****No niin, oikea hahmo on löytynyt, kyseessä siis mehukatti-mehukissa. Oikeaa vastausta tekotavan suhteen vielä odotan, arvauksia lisää! Oikea vastaus siis vaatii myös tekotavan tietämisen!***

***Nyt on arvattu jo tekniikka, eli kohokuvionti tehty Cuttlebugilla, arvaattekos miten väritys on saatu? Vielä pari päivää, sitten tulee vastaus ja palkinnot!*

JA OIKEA VASTAUS SIIS KUULUU: Mehukatti-mehutiivistepullosta on leikattu tuo kissan kuva irti, sitten sille on tuputeltu Cat´s eye chalk-mustetta, aseteltu akvarellipaperille (paksua, ainakin 200g) ja cuttlebugista läpi. Jälki on melkein grafiikanlehden näköistä, kokeilkaa! :)

1589018.jpg