Kun noita leimasintyynyjä tuli nyt kerralla ueampi, pyörittelin niitä ja testailin värejä ja tulin siihen tulokseen että värikartta olis hyvä olla olemassa. Kun ei aina muista mitä värejä on, ja tyynyn väri joissain väreissä heittää aika paljonkin leimatusta jäljestä.

  Ja sitten tuumin että no teenpä niistä sellasen rinkulalla kiinnitettävän systeemin. Ja pian tuli mieleen että siitähän voisi tehdä sellaisen "tarvikekartan" samoin tein! Eli embossasin mallit kaikista cuttlebugin kansioista joita mulla on, samoin sizzixin. Seuraavaksi liitän siihen lävistin mallit, cuttlekidsit, taustaleimat, akryylivärit yms.

 Ajatuksena että tuollainen vie työpöydällä vähän tilaa, siitä on helppo mallata esim. skräpätessä mikä leimasinväri passaa papereihin hyvin (mallinetta leimatessa kannattaa väri ulottua ihan reunaan asti) ja esim. Tukholmaan shoppaamaan lähtiessä hyvä muistiväline siitä mitäs kaikkea minulla jo olikaan! Ja tietysti askartelutapaamisissa helppo kaverin katsoa mitäs toiselta voiskaan löytyä... ;)

 Eli samankokoisia lappuja olen tehnyt, eri värit eri työvälineille, ja esim. leimavärimallit laminoin. Sit vaan reikä korttiin ja renksulla koko paketti kasaan! Helppo lisätä tavaraa ja kuitenkin käytössä kätevä. Mun lapuilla kokoa on 6*13cm, tuon kokoisiin sai hyvin taakse ensin wordillä kirjoitettua leimavärien valmistajan ja värin nimen aina tuon väriraidan taakse. Leimaukset tein tuollaisella nappijono-leimalla. Paljon pitää renksuun lisätä, mutta alku ainakin.

 Järjestelmällistä ja hyödyllistä vai nipotusta? Aika näyttää... :D

1034398.jpg