Tai niin ainakin toivon! Askarteluhuoneen muutto alkaa olla loppusuoralla (tuuletuksia) Maailman ihanin avoke tapetoi huoneen kun minusta ei tämän maha-asukin kanssa ole tekemään mitään isompaa. Väriksi tuli kaunis vihreä, se on ollut jotenkin aina mielessä väriksi askarteluhuoneeseen.

 Ongelmana on että asunnossa kaikkiaan 3 huonetta vaihtaa järjestystä päikseen ja usko meinasi jo loppua välillä.. Ehkä se tästä nyt kuitenkin. Tänään jos saisin tyhjäksi tuon alkuperäien askarteluhuoneen, niin huomenna makkari siirtyy sinne ja sitten on jäljellä enää vauvan huoneen laitto. "Enää"..  *hysteeristä hihitystä*

 Mutta periksi en anna! Mieli tekee mättää loput sotkuista vaan isoihin laatikoihin ja unohtaa ne kaapin perukoille, mutta jos en  nyt sortteeraa, en tee sitä ikinä!! Tuolla aikaisemmassa Taavan kommentti siitä että se lopulta kannattaa, valoi voimia sen verran että puristan vielä nuo loputkin jotenkin paikoilleen.

 Ja kuinka unelmoinkaan jo siitä kun pääsen taas tekemään kortteja ja skräppejä ja KAIKKEA!! Palkinnoksi kaikesta uurastuksesta olen luvannut itselleni Bind-it-all- koneen, sitä olen jo kauan kuolannut ja nyt kun Heinikkaan niitä tuli, on se merkki siitä että se on saatava!! :)