Vihdoin ja viimein sain tehtyä kortteja Magnolioillani, niitä on tullut kyllä hankittua, mutta vähälle on käyttö jäänyt. Testailin tohkeissani tuota uutta kukkaakin jonka juuri posti toi, ja päätin tehdä samoilla leimoilla useamman erityylisen kortin. Kun kerran on jo sotkenut yhdet leimat niin tekee sitten samalla kertaa niillä useamman. Ja hauska yrittää tehdä eri tyylisiä niistä samalla kertaa.

 Tästäpä aloitin, ensin leimailin noita wild daisy-road-setin kukkia urakalla erivärisille papereille. Sitten leikkasin k&companyn matt stack-lehtiöstä tuon ruskeapilkullisen taustan, leimailin siihen ja päälle tuli noita kukkia. Tyttö istumaan penkille niin että kaverin paikka vapaana ja siinäpä se. Niinno ja nauha tuohon alas. Kirjaimet leikattu cuttlebugin stansseilla, olisko Olivia-fontti.

1341336.jpg

 Seuraavaksi leikkelin penkki-leimasta ylimääräiset pois että sain keinun, ja koska tuo matt-stackistä otettu pala oli kaksipuolinen, käytin leikkaamani "hukkapalan" tähän. Siis tuo vihreä kiemura. Poninhäntiin sidoin kapeaa silkkinauhaa. Pari punaista kukkaa, lankaa ja aiemmin leikattuja kiekuroita ja valmista tuli! Tähän lisään varmaan tekstin myöhemmin alaoikeaan kulmaan tai pään päälle (ehkä Onnea ja alakulmaan numero...)

1341348.jpg

Ruskeita kukkia oli vielä yksi jäljellä, siitä tuli kultapohjaiseen korttiin tällainen, vois käydä miehelle onnittelukortiksi?

1341354.jpg

 

Kukkia tuli tehtyä myös sinisenä, ja pakko oli testata tätä Magnoliaa, ostin Helsingin reissulla enkä edes muistanut että olin tällaisenkin ostanut (vetoan raskausdementiaan) Vähän perfect pearlsia, valkoista kynää ja kukkia, ja ihan pakko oli laittaa vähän glitteriäkin!  Tästä tuli mielestäni aika suloinen:

1341416.jpg

Ja loput siniset kukat vielä "normaalikokoiseen" kiitos-korttiin, teksti embossattu ja lisäväritetty valkoisella, pohjaan masking-tekniikalla taustaleimasinta ja valkokynällä kiemuroita. En saanut tämän värejä scannerin jäljiltä ihan kohdilleen, eikä siinä ole oikeasti tuota valkoista reunaa:

1341361.jpg

Jos ei ala synnytys niin taitaa kortteja tulla tänä yönä lisää... (Mitenniin odottavan aika on pitkä....)