Tässä muutamia viimeaikoina tulleita "aarteita". Noita Light.ideas tarroja olen jo aiemmin ostanut, mutta tuo setti piti vielä saada. Kuutarrassa on nappi, sitä painamalla saa eriväriset ledilamput vilkkumaan 20 sekunniksi. Halutessaan patteritkin saa vaihdettua, mua aika pitkäikäisiähän nuo kellopatterit ovat. Ihana johonkin vauva-albumiin.

 Vauvatarroja joihin tykästyin (no yllätys..) ja "muistokapselit" eli tuollaiset muovimedaljongit joihin voi laittaa hiuskiehkuran, hiekkaa rannalta tms.

 Ja nuo aakkosleimasimet olivat kyllä löytö, ovat vaahtomuovileimoja, mutta isokokoisia ja täydellisiä scräppäykseen, hinta tais olla paras, sain huudettua ebaystä ne yhteensä alle 4€!  (Ja kun niin edullisesti sai, piti tietty samaan tilaukseen ostaa kaikenlaista..hehhee)

1560572.jpg

Vähän tarkemmin nuo Quickutzin aakkosstanssit. Fontti siis Finale ja isot ja pienet kirjaimet+ numerot löytyy tästä setistä

. 1560568.jpg

Ihastuin myös mukana tulevaan säilytysratkaisuun, ei tarvitse miettiä minne nämä laittaa. Fontin isot kirjaimet kooltaan n.4-5cm ja pienet 3-4cm. Kortteihin liian suuret, mutta scräppäykseen hyvät.

1560570.jpg