Ehtipäs tovi vierähtää, tuli tuossa vähän sairasteltua, nyt alkaa taas elämä voittaa :)  Postista on tippunut tasaiseen tahtiin taannoisen ebay-shoppailun tuotoksia ja paaaaaljon leimasimia ja muita herkkuja on tullut. Laittelen kuvaa huomenna, täytyy taas päivitellä ahkerammin!  Tosi moni on känyt kääntymässä ja ihanan moni jättää kommenttejakin, kiitos siitä!

 Tilailin Ifiltä kolmisensataa valokuvaa, pääsee taas skräppäämään lisää. Olin tosi yllättynyt kuvien laadusta (positiivisesti) ja kun oli se puoleen hintaan tarjous, tilasin myös niitä tosi isoja kuvia ja kauniita tuli! Eli suosittelen. Tänään ei kummempia, jatkossa päivitän tiheämpään tahtiin :)

No ja tässä niitä kuvia. Leimasinsettejä pari kappaletta, tosta kuusijutusta tykkään paljon, saa tehtyä erilaisia joulukortteja..

755549.jpg

 

Ja tässä muuta kivaa, lisää kuvioleikkureita buggiin, parit tarrat, siirtokuvat ja stazon-leimasintyynyt. Vielä en ehtinyt testata leimasintyynyjä, mutta pitäisi siis olla sellaisia joilla voi leimata lasille, muoviin, metalliin yms, ja pysyy. Testauksia myöhemmin :)

755547.jpg