Taas yksi lemppareistani, tällä kertaa taustaleimoista. Pidän yleensäkkin suurista taustaleimoista, niillä saa siitä edullisesta korttipohjasta nopeasti ihan toisennäköisen, ja jos kuvan vielä embossaa, ollaan jo pitkällä. Taustaleimoja löytyy lähes kaikilta leimasinvalmistajilta, toisilta suuria, toisilta pienempiä joilla leimataan "toistuvaa" kuvioita.

 Suomesta ostettuina suuret leimasimet ovat TODELLA hinnakkaita, joten näiden suhteen olen siirtynyt täysin "maahantuontiin" eli ostan omani jenkeistä. Stampin up:illa on runsas valikoima, näissä haittapuolena korkeahko hinta. Tuolta ostosten puolelta löytyy kuva ainakin yhdestä stampin upin taustasta.

 Rollagraphin leveämmät rullaleimasimet (näitä saa esim. finnstamperilta) ovat uusin tuttavuuteni tällä saralla, nopeasti paljon kuvioita ja vaihtoehtoja on todella paljon.

  Mutta sitten ehdoton suosikkini, eli cornish heritage farmin leimat. Kyseisestä paikasta olen ostanut paljon muutakin, mutta tuo linkki vie suoraan taustaleimoihin. Omani ostan aina "smart cushion"- vaihtoehtona, ne tulevat silloin kiinnitettyinä ez-mount tyyppiseen levyyn ja ovat helppoja käyttää akryylilevyllä tai ihan vaan pöydällä niin päin että paperi laitetaan leimasimen päälle.

 Parasta näissä on hinta, laatu ja KOKO.  Yleensähhän jenkit suosivat tuota omaa "korttikokoaan" joka poikkeaa meidän vastaavasta olemalla aikas lailla lyhyempi ja hivenen leveämpi. Mutta nämä ovat suuria ja passaavat hyvin täkäläisiin kortteihinkin! Samoin skräppäykseen käteviä, nopeasti tulee taustaa!

 Hinta on nyt hivenen noussut, mutta mielestäni edelleen kannattavan edullinen. Vaihtoehtoja on todella paljon, ja sivuilla näkee tarpeeksi isona kuvana mallikuvan kun klikkaa pikkukuvaa suuremmaksi. Tässä kuva viimeisimmistä, näitä on minulla jo ööhhm.. useampi :)

912936.jpg

 Omani olen juuri saanut kansioon, eli leimasimen mukana tulee kartonki johon se on kiinntetty (kartongissa liukas toinen puoli) ja toisella puolella leiman kuva. Ne voi toki säilyttää näissä pusseissaankin, mutta minä laminoin nuo paperit A4 kokoisiksi sivuiksi ja leimathan kiinnittyvät itsestään tuohon laminoituun pintaan. Laittelen kuvan vielä tuosta "järjestelmästä"