Niin monta kertaa olen tuohon vastannut ettei ole. No nyt on. Tai ainakin sen alku. Tai ainakin kohta on.

 On alkanut tuntua siltä että kaikki harrastukseni alkavat enemmän tai vähemmän olla kytköksissä internettiin tai tietokoneeseen muuten. Mikä sinänsä tuntuu oudolta kun kaikki harrastukset ovat käsityöpainotteisia.

 Mutta toisaalta, mikään ei ole niin epätoivoinen kanssaihmisiä etsiessään kuin luovan kärpäsen puraisun saanut naisihminen. Sitä kun riittävän monta kertaa selittelee (yhtä usein itselleen kuin muille) tekemisiään ja ostoksiaan, on aika kypsä kokeilemaan mitä tahansa tunteakseen jonkun kanssa yhteenkuuluvuutta. En kiellä etteikö mukava ole saada palautetta "asiaan vihkiytymättömiltäkin", milloin työn persoonallisuuden johdosta, milloin ihastelua siitä kuinka itsetekemellä on säästetty rahaa. ( Yleinen harha "itsetekemättömien" suusta)

 Mutta onhan se eri asia kuin jakaa jonkun kanssa tekemisen ja onnistumisen riemu, tai voidessaan paukuttaa viidakkorumpua kuullessaan loistavasta tarjouksesta, uudesta kaupasta tai kivasta välineestä/tarvikkeesta. Ja koska olen ymmärtänyt että tätä(kin) kautta niiden vanhojen (ja toivottavasti uusien) ystävien kuulumisissa pysyy mukana, hypättäköön täten blogijoukon jatkeeksi!

 Niin.... ja jatkossa syytä lienee pitää lauseensa lyhyempinä, ensimmäinen oppi blogikirjoittamisen saralla :)