Piti tietenkin päästä testaamaan noita uusia leikkureita ja tekaisin tällaisen kortin kaverille laitettavaksi. Pari muutakin syntyi mutta ei nyt millään suostu kuvat latautumaan, lisäilen myöhemmin.

1308340.jpg

Ja tässä pari lisää, tuli aika ylisöpöjä kun testailin tuota piparileikkuria vaaleanpunaiseen glitteripaperiin. Taustaan käytetty cornish heritage farmin taustaleimaa, vaaleanpunaisessa kortissa väritin kukkien keskustat valkoisella kynällä. Tämän kortin taite on yläreunassa ja siksi se kaipasi painoa pysyäkseen pöydällä, tuo kannen koriste on kolmikerroksinen ja siksi painava. Leikkasin isolla piparistanssilla valkoiseen kartonkiin reiän ja kiinnitin sisäsivuun, eli siis sisäsivu valkoinen jossa piparinmallinen reikä tekstiä varten. Olihan vaikeasti selitetty..

1308831.jpg

Ja tässä ihan Tarua varten ;), kyselit mihin ihmeeseen tuota tagilisious stanssia voisi käyttää ja tässä nyt ensimmäinen yritys. Tästäkin tuli kyllä niin huippuimelä.. Ihmetyttää miten tuleekin nyt tehtyä näitä yltiöromanttisia kortteja, mutta kaipa näillekkin jotain käyttöä löytyy :)

Tämän sisäsivu leimattu Versamarkilla ensin tuota samaa taustaleimaa ja toinen keltainen tagilisious-tagi on sitten kiinnitetty tekstiä varten.

1308829.jpg