Ja nyt niitä kuvia Tukholman tuliaisista! Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen ostoksiini, vaikka rahaa tehokkaasti paloikin. Valikoimat kuitenkin laajemmat kuin kotimaassa eikä aina jaksa kaikkea jenkeistä tilata. Paljon tosin tuli myös katseltua tavaraa sillä silmällä että voi tilata niitä ulkomailta, nyt kun pääsi hypistelemään ja näki koon ja laadun.

 Laitan vielä sitä varsinaista osoite- yms. tietoa myöhemmin.

 Panduroon suuntasimme ensimmäisenä ja sinne olisi pitänyt varata runsaammin aikaa, valikoima kun on kuitenkin kaikkein kattavin MUIDEN askarteluen kuin scrapbookingin osalta. Mukaan tarttui heidän kataloginsa ja nyt jälkikäteen siitä löytänyt paaaaaljon mitä en kaupassa tullut katsoneeksi. Tosin tarkoituksellakin kuljin laput silmillä koska aika oli kortilla ja mukana kulkeva avokekin piti ottaa huomioon.

 Mukaan löytyi kuitenkin mm.seuraavaa:

912930.jpg

  Valikoima kuviopapereita, näitä siis nyt Pandurossakin erittäin runsaasti. Ostin kuitenkin maltillisesti arkkitavaraa, valkkasin tuon dcwv:n stackin jossa siis 24 kartonkia, 24 kuviopaperia, 337 tarraa ja vellum kuvioita. Kartongit ovat kauniita pintakuvioltaan, muistuttavat paljon Bazzill-kartonkeja.

 Lisäksi sabluuna, fimo softia isona palana, versa craft-mustetyynyjä, leimasimia,tarroja, laserkuvioita ja isoja kiemuraleimasimia jotka käyvät myös kangasväreille ja maaleille. Tässä kuvassa ei näy paperikansioita joita ostin, alemmista kuvista löytyy sellainen.

 

 Seuraavaksi osui kohdalle Matton, yllätyksenä tosin, ja sieltä ostin lisää noita "paperstackeja" ja muutenkin tykkäsin tosi paljon kaupan valikoimista! Oli papereita, leimasimia, leikkurikuvioita, primakukkia.. PALJON tavaraa!

912928.jpg

 Taas siis enimmäkseen noita 12'12 kartonkeja, ja toinen "stack" on glittereillä koristeltuja 8'8 papereita. Tuo KIDS lehtiö sisältää 42 kuviollista kartonkia joissa embossauksia ja glitterikoristuksia. Muutama irtoarkki myös, Primakukkia paketti, aakkostarroja (chipboard) ja tuollaisia ATC-kuvanippuja, ovat ATC-kortin kokoisia ja eri aiheista ihania kuvia! Näitä oli myös Pandurossa. Kartonkeja ostelin paljon juuri siksi että niiden postikulut nousevat painon vuoksi korkeiksi ulkomailta tilattuna.

912927.jpg

Seuraavaksi vanhaan kaupunkiin ja Ljungers Papieriin, sieltä jo maltillisemmat ostokset, pari leimasinta (edullisia unmounted-leimoja) varsinkin tuosta ISOSTA sudenkorennosta tykkäsin kovasti, leveyttä 11cm. Sinettilakkatankoja, pari mustetyynyä ja Moon Glow pigmentti-jauheita (olivat puoleen hintaan)

 Kaupassa on todella kattavasti erikoispapereita ympäri maailmaa, käsinsidottuja kirjoja yms, joten sellaisen ystävälle aarreaitta. Näin myös paljon erilaisia helmiä, myös niistä pitäville käymisen arvoinen paikka.

 Viimeiseksi suunnattiin Papprikaan metrolla. Tämä oli minulle ehdottomasti mieluisin kauppa, jos en ehtinsi muualle, menisin tänne. Vaatii metrolla kulun ja sen päälle kävelyä, mutta scrapbooking valikoima runsas, varsinkin kaikkea ihanaa jenkki-kamaa ja Magnolia-leimasimia. Hinnat myös keskustan kauppoja edullisemmat. Jos taas harrastat muutakin, on Panduro paras paikka.

 Näissä kuvissa sekaisin Papprikasta ja Pandurosta ostettua. Magnolia-leimat Papprikasta, näitä ostin useamman, unohtuivat kuvasta. Tuo paperin säilytyskansio Pandurosta, tosi kätevä kuljetukseen ja säilytykseen. Papprikasta myös tuo kiemurastanssi, suuri kooltaan mutta mahtuu cuttlebuggiin.

912934.jpg

912932.jpg

 

 Erilaiset chipboard-aakkoset olivat ostoslistalla ja niitä löytyikin kyllä! Metallisalkussa olevat Pandurosta, samoin kauniit vihreäkultaiset. Loput Papprikasta, ja olen erittäin tyytyväinen noihin 12*12 kokoisiin setteihin, jokaisessa kolme arkkia. Yhdessä kukkia, yhdessä aakkosia ja kolmannessa kauniita kiemuroita yms. kuvioita. Making memoriesin paketissa on neliöitä joista saa stanssatun kirjaimen irti ja jäljellejäävän osan voi käyttää myös. Ja kaksi pakettia vähän ohuempia pahvikirjaimia. Kaikissa näissä ihanaa SUURI KOKO!  Ulkomailta tilatessa on niin vaikea hahmottaa kirjainten kokoa ja juuri näitä suuria olen ollut scräppäystä varten vailla, pienempiä kun voin itse cuttlebugilla stanssailla.

  Sattumalta yksi noista aakkos-kuviolaatikoista on samaa sarjaa kuin Mattonista ostamani Kids-paperi"lehtiö".

 Kaikenkaikkiaan onnistunut reissu siis, avokekkin jaksoi mukana ja kantoi kiltisti ostoksia. Asiaan tosin vakutti varmasti juuri hankittu uusi auto, joten suosittelen surutta suunnittelemaan askartelureissun avokkeen suuren hankinnan jälkeiseen aikaan...*grin*

 Kartonkeja, kuviollisia ja yksivärisiä, embossattuja ja glitterisiä tuli nyt hankittua yhteensä yli 200kpl joten ihan heti ei pitäisi puutteen yllättää...