Pääsin testaamaan Miijjan Promarkereita ja tykkäsin. Noh, olin jo ostanut Marvy:n Le Plume2 tusseja kaksi settiä, mutta kun niitä ei vielä ollut postiluukusta kolahtanut, ei niitä voi laskea.. Joten kun vastaan tuli hillittömän hyvä tarjous, en kieltäytynyt :) Kaikki siis huudettu ebaystä, eivät valitettavasti ole mistään nettikaupasta. Ja samalla tuli pari suloista leimaa.

 Tässä ne Marvyt, nämä ovat kätevät joko ihan leimakuvien värittämiseen (kaksi päätä, sivellin ja ohut kärki) tai sitten itse leiman väritykseen musteen sijaan. Joitain leimakuvia on kiva värittää jo leimaan, esim kukista saa sitten ja valmiiksi "oikean värisiä"  Tässä kaksi settiä, victorian ja primers. Näihin on saatavalla samoissa väreissä kaikenlaista, kuuluvat marvyn machables sarjaan.

1587610.jpg

Ja tässä Promarkerit, tulivat kivassa säilytyskotelossa, pysyvätpähän tallessa :) Valmis setti siis värejä, 24 kp. Mielestäni mukava valikoima värejä, vain yksi kirkas pinkki josta en niin välitä. Kuvasta tuli vähän huono, vaaleina näkyvät ovat sini-ja vihreäsävyisiä. 

1587608.jpg

Ja tässä söpöt leimat

1587843.jpg